Senatorul Titus Corlățean ales vicepreședinte al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei și raportor pentru dezbaterea de urgență a APCE pe tema contribuției Consiliului la Procesul de Pace în Orientul Mijlociu

Cu ocazia primei părți a Sesiunii ordinare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (Strasbourg, 22-26 ianuarie 2018), senatorul Titus Corlățean, președintele Delegației Parlamentului României la APCE, a fost ales vicepreședinte al Adunării pentru anul 2018, mandat pe care îl va exercita pentru al doilea an consecutiv.
Totodată, președintele Delegației române a fost desemnat raportor al Adunării Parlamentare, în numele Comisiei pentru afaceri politice și democrație a APCE, pentru dezbaterea de urgență pe tema Procesului de Pace în Orientul Mijlociu – Israel-Palestina: contribuția Consilului Europei.
Dezbaterea este programată a avea loc joi, 25 ianuarie 2018, în cadrul căreia senatorul Corlățean urmează să prezinte un raport și să fie supus aprobării plenului Adunării un proiect de rezoluție pe această temă.
Biroul APCE este alcătuit din Președinte, vicepreședinți, liderii celor cinci grupuri politice și președinții celor opt comisii permanente ale Adunării.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *