Familia

Titus Corlăţean este căsătorit cu Mădălina şi are o fiică, Diana-Maria. Regretă că nu ajunge să petreacă mai mult timp cu ele. “Mi-am cunoscut soţia în primul ei week-end liber ca proaspăt student la psiho-pedagogie în Bucureşti. Eu eram atunci în anul doi la Drept. Ne-am căsătorit pe 9 decembrie 1994, iar doi ani mai tarziu, exact în aceeaşi zi, s-a născut fiica noastră Diana-Maria”.

Titus Corlăţean spune despre soţia sa, Mădălina, că are “un suflet mare şi generos” pentru că altfel nu ar putea să aibă meseria pe care o are – profesor logoped la una dintre şcolile speciale din Bucureşti pentru copii cu dizabilităţi sau situaţii deosebite.

De Diana-Maria este mândru, pentru că la numai 12 ani “bătuse deja lumea” cu corul Alegretto din care a făcut parte. “A renunţat acum câţiva ani la cor pentru că vrea să se concentreze pe şcoală. Urmeză o perioadă importantă în viaţa ei.”, spune Titus Corlăţean.

Familia Corlăţean împărtăşeşte pasiuni comune. Pe primul loc se află muntele pe care îl descoperă împreuna în lungi trasee, ori de câte ori au ocazia. “Natura este, clar, marea noastră pasiune, ne place la toţi trei să descoperim locuri noi. Aş vrea să avem mai mult timp pentru pasiunea noastră”, spune Titus Corlăţean.

Comentariile nu sunt permise.